goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çsaha çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun tarafıtlarına bileğinelim!

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve yanıltıcı bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Hane sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı dümdüz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Doğanın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın jurnal koşturmasının ortamında mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ahşap detaylarla fark yaratır. Düz başüstüneğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim şık uygulanabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda ak pak ve düzgün bir görünüm elde kılmak isteseniz da kolayca kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih antrasit gri boya kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi giymek derunin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok ahenk yakalayan renklerden biri yeşildir.

Birinci sınıf bir antrasit uyumu henüz yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz döşeme ile dengelenmiş.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda antrasit gri dekorasyon bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından mebdelayarak dirim düzındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin beşer psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çkızılışmaları sırasında nazar ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Özel dizaynı yardımıyla vahit oba ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı esenlar.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına ilahî bir ahenk katkısızlar. antrasit gri dekorasyon Koltuklar ile masalar yahut raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve berrak çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page